Business Benefit Soltions BV

November 2016 – maart 2017

Senior Consultant Business Information & Workflow Solutions

Ontwerp en bouw van Business Information en Workflow oplossingen voor diverse klanten van BBS. Door het zéér efficiente Agile karrakter van Qalumma betreft het altijd zeer kortlopende projecten. Bij de meeste klanten is het infomatiesysteem met Qalumma in een paar dagen tot hooguit enkele weken te bouwen.

Projecten


Trymax: Met Qalumma RMA systeem gebouwd, met koppeling naar Mamut systeem (Visma).
’s Heerenloo: Met Qalumma reserveringssysteem voor zorglocaties gebouwd, met koppeling naar Caress systeem (Pinkroccade).


 

Klik op de link voor meer informatie over Qalumma.

De Business Benefit Solutions website vindt u hier.

Over Business Benefit Solutions

Wij geven IT terug aan de business!

Agile ontwikkling van business en workflow oplossingen door middel van revolutionaire business model driven development.

✧ Wij geven business volledige controle over IT.
✧ Wij realiseren op maat gemaakte software zonder programmeren.
✧ Betaal 70% minder en krijg de oplossing in 30% van de tijd of sneller.

De dynamiek in organisaties is enorm. In rap tempo ontwikkelt de wereld. Anticiperen is key in alles wat organisaties moeten doen om hun doelstellingen te realiseren. Steeds belangrijker wordt het dan ook door IT snel in te spelen op de wensen vanuit de organisatie en de markt. Onze unieke en pragmatische aanpak zorgt ervoor dat de business weer direct invloed heeft op IT. En IT weer meetbaar bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelen.

Gezamenlijk bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen door IT terug te brengen bij de business. Tegen lagere kosten en zonder een extra zorg te creëren. Daar gaan we voor.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.